Gi en gave
illustrasjonsfoto fra Zanzibar
illustrasjonsfoto fra Zanzibar

Det er hjelp underveis

Mange av kvinnene på Zanzibar føler seg alene og forlatt, men gjennom radio og bønnegrupper er det mange som får hjelp.
Helen forteller at hun bodde med sin mann og hadde barn og et godt liv. Men så begynte mannen å drikke, og de hadde konflikter hver dag. – Jeg forlot mannen min og solgte alt jeg eide og flyttet til en tante her på Zanzibar. En dag jeg satt hjemme og hadde store problemer, hørte jeg tilfeldig et program på radioen som berørte meg sterkt. Jeg ringte telefonnummeret, og de ba for meg. Og nå har jeg det bra.

Mariann er en annen kvinne som forteller om hjelpen hun har fått:
- Jeg er mamma med fire barn og har hatt mange utfordringer i livet. Jeg har ikke foreldre, og min mann har forlatt meg. Jeg har ikke noe sted å bo. Men bønnegruppa har gitt meg styrke og nytt håp.

I oktober var 14 damer fra Norge på tur til Zanzibar, denne vakre øya utenfor kysten av Tanzania. Her fikk de se på nært hold hvordan Håpets Kvinner er til hjelp for mange kvinner som lever under krevende forhold. De fikk også være med på den offisielle starten på Håpets Kvinner-arbeidet på naboøya Pemba som er nesten 100 % muslimsk og med lite kristent nærvær. Vær gjerne med å be om at evangeliet må få fotfeste og ha framgang både på Pemba og på Zanzibar. Be også
for Joyce Malima som noen av dere fikk møte da hun var på Norgesbesøk. Det er hun som er leder for dette arbeidet.
Les mer her om hvordan Marit Veimo opplevde å
være med på denne turen og noen vitnesbyrd fra kvinner som får hjelp av bønnegruppene.

 

 

Les flere

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding