Gi en gave
Internett-radio
Internett-radio Arkiv

Noreas nettradio når langt

Norea har sendt program, musikk og forkynnelse på radio via internett siden slutten av 1990 tallet. Idag står sendingene fortsatt sterkt, og tall for oktober viser 1700 besøk, fordelt på mange hundre unike brukere. Nå med vår nye nettside ser tallene ut til å bare øke på. Lyttere fra Asia, Europa og USA skriver til oss og forteller om hvor viktige de norske sendingene er for dem. Les noen av dem nedenfor:

Lyttere på vår nettradio takker for sendingene:

USA:

Sender en hilsen fra USA og takker for sendingene på internett. Jeg har aner fra Norge. De dro over til USA for over 100 år siden og min generasjon har ikke lært seg å snakke norsk. Jeg kan bare noen få ord. Likevel, gjennom budskapet dere forkynner og sangen og musikken som dere spiller kjenner jeg tilhørighet!

Akkurat nå spiller dere den engelske sangen "His Eye is on the Sparrow" (Guds øye våker over spurven) og jeg vet at han også passer på meg. Dere oppmuntrer meg og jeg takker Gud for at jeg kan høre kristen radio fra Norge! Vær tro mot Guds Ord!

Polen:

Jeg har tenkt å skrive denne mailen lenge. Gud har lagt meg det på hjertet og endelig får jeg sagt det jeg vil:  Takk for at du (webpastor i Norea) lager så mange fine andakter ogat du gjør dem tilgjengelig for alle uansett sted i verden, gjennom nettsidene deres.

Jeg studerer medisin i utlandet og ofte trenger jeg litt åndelig innputt mellom all lesingen. Jeg har stor glede av å begynne dagen min med frokost og en av andaktene dine på norea.no De er oppmuntrende og rett til kjernen av hva kristentroen handler om. Dine andakter er like anvendelige for en 24 åring som for en 60 åring, og tusen takk for det!

Norge:

Jeg må få lov å takke dere veldig for alle de timene om natta jeg kan gå til Norea og lytte til det gode budskap. Når natta omgir meg på alle kanter og venner sover, da er en liksom alene i denne verden. Da er redningen er på Norea. Jeg takker så veldig for at jeg kan finne det igjen natt etter natt. Og de vanskelige tankene som holder meg våken, blir erstattet av positive tanker som webpastoren så fint har talt inn.

Etter noen timer er det som skydekket klarner, og når klokka lir med 4-5, kan jeg legge meg trygt og godt.

Mobiliser flere for mediemisjon
Det er godt for oss i Norea med slike tilbakemeldinger, for de bekrefter at vårt arbeid og våre programmer når ut der de skal. Har du en opplevelse du kan tenke deg å dele med oss, så send en mail til respons@norea.no, ring oss på 381 45000 eller send et kort til Norea Mediemisjon, Postboks 410 Lundsiden, 4604 Kristiansand S.

Vi har også en facebook side som heter norea. Gjør denne til din venn og hjelp oss å mobilisere flere for mediemisjon! På den måten bidrar du til at flere får vite om Jesus.

Les våre nyeste artikler om Mediemisjon
Nytestamentet i hindu-tempelet
Han følte seg utrygg på oppdraget han skulle ut på, men ble sjokkert av det han oppdaget.
Les mer
Frelse gjennom et åpent vindu
Hun var landsbyens trollkvinne. En dag dukket hun opp i den lokale kirka.
Les mer
Pastor "på boks"
De lever under krevende forhold. Likevel er det kirkevekst. Hvordan er det mulig?
Les mer
Stemmen i mediespilleren
Han gikk fra å være en ung, ivrig hinduist til å bli R-folkets bibellærer.
Les mer
Evangeliet rett i øret
India er verdens mest folkerike land. Landet topper også lista over antall unådde folkegrupper.
Les mer
God påske!
Synden er sonet, gjelden betalt og døden beseiret.
Les mer
I Guds kraft og ved Hans nåde
På tross av hardt åndelig klima var det noen som ikke lot seg skremme.
Les mer
Nå er det deres tur
På en av Indonesias mange øyer bor en folkegruppe på 1,5 millioner mennesker.
Les mer
Gratulerer med dagen!
"Norea-stemmen" framfor noen, Asbjørn Kvalbein, runder 80.
Les mer
Fra svart magi til verdens lys
Frykt preget livet til den indiske familien. En dag fikk de besøk.
Les mer
Viktig samling
Mange unge brenner for misjon. I helga samles noen av disse til konferanse.
Les mer
De minst nådde
Hva er en unådd folkegruppe, hvem er de og hvor finnes de?
Les mer

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding