Gi en gave
Nytt Noreablad

Nytt Noreablad

"Hjelp til å dele troen" er tittelen på bladet som er på vei til en postkasse nær deg.

Tre ganger i året sender vi ut bladet Mediemisjon til våre venner og støttespillere. Vi vil gjerne fortelle historier om mennesker som får livene sine forandret fordi de fikk høre budskapet om Jesus formidlet på sitt eget språk via ulike medier. En TV-seer i Afghanistan forteller følgende: – Jeg hilser dere alle i SAT-7 Pars i Herren Jesu Kristi navn. For to år siden tok Taliban kontrollen over Afghanistan og innførte sitt religiøse vanstyre. De angrep vårt forsvarsløse folk, og jeg og familien min mistet håpet. Mens vi så på TV, kom vi over deres program og en annen kristen TV-kanal. Jeg kom i kontakt med broder Farshid (en av dem som er med i SAT-7 Pars sitt oppfølgingsteam) via Zoom. Vi bad sammen, og jeg bad frelsesbønn. Nå er det så mange ting som har endret seg i livet mitt og i familien min, og jeg er svært lykkelig.

I dette bladet har vi særlig fokus på vårt arbeid med å nå mennesker fra unådde folkegrupper i vårt eget land. Norea har utviklet appen Good News Medvandrer som er et godt verktøy får å hjelpe oss til å nå våre nye landsmenn med evangeliet. Flerkulturell konsulent i Misjonssambandet, Janet Seierstad, uttaler følgende: – Good News Medvandrer-appen er et nyttig redskap for å øke vår kunnskap og redusere våre fordommer.

Du kan bl.a. lese historien om iranske Shervin som ble reddet fra å ta livet sitt i siste øyeblikk og om hvordan gjenbruksbutikkene kan være gode møtesteder for å bli kjent på tvers av kulturer.

Bladet kan leses i sin helhet her. Intervjuet med Shervin finner du i Good News-podden. Den er også tilgjengelig på ulike podkast-plattformer.

Ønsker du å få bladet tilsendt i posten, kan du ta kontakt med oss på tlf 38 14 50 20 eller sende en mail til post@norea.no.

Les våre nyeste artikler om Mediemisjon
Brikkene falt på plass
Av og til ser vi på en forunderlig måte at Gud har gått foran og banet vei.
Les mer
Velkommen til Norea-møte!
Fjerde episode av Arven etter Adam vises i kveld, 6. nov, i Auditoriet på Gimlekollen mediesenter
Les mer
Pionérmisjon
Hva tenker du på når du hører navnet Indonesia? Får du assosiasjoner til hvite strender på Bali, og hinduistiske religionsritualer? Eller ser...
Les mer
– Hvorfor skulle vi ikke våge?
Han er frivillig på en gjenbruksbutikk og har fått mange spennende samtaler om tro med muslimer.
Les mer
Reddet i siste øyeblikk
En kassett med iransk lovsang, ble redningen for en fortvilet norsk-iraner.
Les mer
Nytt Noreablad
"Hjelp til å dele troen" er tittelen på bladet som er på vei til en postkasse nær deg.
Les mer
Svikter vi vårt kall?
Som kristne har vi et kall til å fortelle andre om Jesus. Det gjelder også våre nye landsmenn.
Les mer
De minst nådde finnes også her
I våre nabolag finner vi representanter for folkegrupper som er unådde med evangeliet.
Les mer
Noreakonferansen
Du inviteres til en helg med oppbyggelse, inspirasjon og utrustning.
Les mer
De gode gjerningers evangelium
Han står og ser ut over det som for bare noen timer siden var en moderne by med et yrende folkeliv. Nå ser området ut som en krigssone. Tallrike...
Les mer
Strategisk språk
Arven etter Adam produserer først på swahili. Det snakkes av 50 millioner barn. Deretter er planen at filmserien kan utgis på mange andre språk.
Les mer
Fallet
Tredje episode av Arven etter Adam skildrer konsekvensen av syndefallet.
Les mer

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 8220.02.90158

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding