Gi en gave
Tre nye

Tre nye

Norea sin spissede strategi har medført oppstart av tre nye prosjekt siste året.

Hvor mange nye mennesker skal få høre evangeliet på vår vakt? Det er fortsatt over 2 milliarder som ikke har hørt navnet Jesus. I vår tid har vi verktøy som gjør det mulig å få dette tallet til å gå stadig nedover. Norea vil arbeide hardt for at stadig nye folkegrupper skal bli regnet som nådde for evangeliet.

I løpet av det siste året har vi vært med å starte opp tre nye prosjekt, ett i Afrika og to i Asia. Verktøyet som brukes er mediespillere som ikke krever verken strømtilførsel eller nettilgang.

Afar-folket

Dette nomadefolket i Etiopia har færre enn 1 promille kristne. Covid-situasjonen og krigshandlinger i landet har gjort et i utgangspunktet vanskelig misjonsoppdrag enda mer krevende. Gjennom radioteater-episoder vil Afar-folket både få livsviktig undervisning om helse, sosiale problemer og de vil få høre om Han som har kommet for å gi framtid og håp.

Rathwi-folket

Mediespillere med innlest bibelundervisning (Veien gjennom Bibelen) blir distribuert blant dette folket i India. Her samles det små grupper som lytter sammen, Radio Home Groups, og det utdannes ledere som skal følge dem opp. Gruppene på 7-10 medlemmer samles ukentlig som en liten radiomenighet.

xxxx-folket

Vi vet hvem de er, men kan ikke skrive det offentlig. Det kan ødelegge for det kristne arbeidet i denne delen av Kina. Av en folkemengde på 2 millioner, er det bare rundt 200 evangleliske kristne og det er nesten umulig å leve som en kristen her. Gjennom dramatiserte bibelhistorier på deres eget morsmål, vil vi være med å åpne troens øyne blent menneskene i denne gruppa.

Les våre nyeste artikler om Mediemisjon
Kreativ evangelisering
Hun lar seg ikke stoppe av at hun ikke er så flink til å forklare den kristne troen.
Les mer
Krysser grenser
Det kan være straffbart å ta med seg bibler over grensene. Budskapet gjennom radioen kan ingen stanse.
Les mer
Håpets Kvinner på Zanzibar
På denne muslimske øya i Det indiske hav, forteller kristne radioprogram viktige sannheter.
Les mer
-Fortell din historie!
–For noen år siden fikk jeg være med Håpets Kvinner-teamet i Romania på besøk til et fengsel. 100 kvinner var samlet da kvinnene i teamet...
Les mer
Banebrytende barneprogram
Gjennom TV-ruta skjer viktig inkludering.
Les mer
Bruk Fjernsynet
Under en internasjonal misjonskonferanse for noen år siden spurte en av talerne om deltakerne visste hvilket land i verden som mottar flest...
Les mer
Blomstrende start
Som den første kristne "video-on-demand"-plattformen i Midtøsten og Nord-Afrika, har SAT-7 Plus hatt en eventyrlig start.
Les mer
Påskebudskapet der du er
Påskens innhold fyller oss igjen med undring og takknemlighet.
Les mer
Drama og drøm
Han hadde spilt Jesus, han møtte Ham i en drøm og lærte Han å kjenne via TV.
Les mer
Skjønnhet av aske
Midt i uro og vanskelige livsvilkår har Marianne Daou gang på gang sett at Gud skaper gode ting.
Les mer
Gud skinner i mørke, kaos og...
Det mangler ikke på dårlige nyheter fra Midtøsten og Nord-Afrika.
Les mer
Det er fortsatt mange som venter.
Ennå er det mange som ikke kjenner Jesus.
Les mer

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 8220.02.90158

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding