Gi en gave
Gud delte sin Sønn med oss

Gud delte sin Sønn med oss

Å dele Jesus! Det er stort og flott at vi deler vår tro med andre mennesker. Større er det at Gud valgte å dele sin egen sønn, Jesus Kristus, med oss.
Svein Anton Hansen, 8.september-17

Denne bibeltimen holdt jeg på et møte i Misjonssalen Grimstad sept.-17. 

Se/ last ned bilder/ powerpoint til talen.

I bibeltimen tar jeg utgangspunkt i Lukas 15,1-3, om Jesu reaksjon på fariseerne og de skriftlærde som ikke likte at Jesus brukte sin tid og sine krefter på ikke-religiøse mennesker. 

Gud er i søkemodus

Gud delte sin Sønn med oss


Gud leter etter den som har kommet bort fra ham. Gud søker fordi mennesker har verdi for ham. Akkurat lik en bonde leter etter sauen som gikk seg bort, kvinnen som lette etter mynten som hadde kommet bort, og lik faren som speider etter den ene sønnen som gikk bort fra farshuset. 

I din og min hverdag
Hvem og hvordan kan vi nå småbarnsfamilien "Konradsen", pensjonistene "Obrestad" og studentene ved Universitetet i Agder? Det prøver jeg å gi noen gode tips til i talen.

BB 017

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding