Gi en gave

Møter på tvers av kultur: En bro av tillit tåler vekten av sannhet

Møter på tvers av kultur: En bro av tillit tåler vekten av sannhet

Dette sitatet skal du få tygge litt på i dagens episode av Good News – podden. For tillit er viktig for å skape rom for å dele evangeliet med mennesker fra andre kulturer og religioner.

Så skal vi også utfordre oss selv: Hvordan kan et selvkritisk blikk, et utenfra-blikk på oss selv åpne for verdifulle og livsforvandlende vennskap på tvers av kultur og religion?

Dagens gjest hos oss er Asle Jøssang. Han er sosialantropolog, mangeårig misjonær i Sør-Amerika, misjonærbarn vokst opp i Øst-Afrika, forfatter og lærer ved NLA Høgskolen og Fjellhaug Internasjonale Høgskole der han har hatt ansvar for studier knyttet til tverrkulturell kommunikasjon.

Han har mye å lære oss om dagens tema. Vi lover deg også et par andre afrikanske ordtak fulle av visdom – vel verdt å få med seg.

Velkommen til å ta del i dagens samtale i «Good News»-podden.

Flere episoder i serien

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding