Gi en gave

GN026: Det er kjempelett å bli kjent med dem

GN026: Det er kjempelett å bli kjent med dem

 

Slik pleier Bente Hinz å svare når hun får spørsmål om hvordan hun får så god kontakt med innvandrere. 

Hun var 19 år gammel da hun reiste til India som misjonær. Mange år senere var hun tilbake i hjembygda Lyngdal. På de årene var hadde «bybildet» endret seg mye, og det var ikke vanskelig å legge merke til at det var mange flere nye landsmenn. For Bente Hinz var det helt naturlig å ta kontakt med dem, men hun merket raskt at det ikke var så vanlig for andre kristne nordmenn. 

Dette ble starten på et sterkt engasjement for å bygge relasjoner og å dele troen med innvandrere, først i Lyngdal og senere i Kristiansand der hun nå bor sammen med mann og barn.

I denne podkast-episoden får du møte en meget engasjert Bente Hinz, som er daglig leder i misjonsorganisasjonen Operasjon Mobilisering Norge. Hun deler fra sitt hjerte, og gir konkrete tips til hvordan du på en enkel måte kan bygge relasjon til innvandrere og flyktninger i ditt nabolag. Hun forteller også hvordan Gud helt konkret kalte henne og familien til å flytte fra Lyngdal til Kristiansand for å engasjere seg i kristent innvandrerarbeid. 

 

Flere episoder i serien

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding