Gi en gave
Kanichi Suzuki, Japan:

Kanichi Suzuki, Japan:

Jeg er dypt takknemlig for at jeg har Jesus og Troens Menn-fellesskapet.

«Da jeg startet på Troens Menn-studiet og fant ut at jeg måtte pugge bibelvers, tenkte jeg at det ville være helt umulig for meg å lære meg så mange vers utenat. Jeg hadde jo bikket 50 år! Jeg blir oppmuntret og får god hjelp av bibel/mannsgruppen min. Noen ganger blir jeg korrigert av dem og andre ganger blir jeg overrasket over at jeg husker bibelvers så godt. og noen ganger kjenner jeg meg skamfull over at jeg husker bibelvers så godt, noe jeg har fått til når jeg må pugge et nytt vers hver uke.  

Jeg ble med i en Troens Menn-gruppe fem år etter dåpen min. Det gikk fort opp for meg at jeg har lest Bibelen på en egoistisk måte, og at jeg bare har latet som om jeg har forstått mine nærmeste og jeg har gitt lite til dem. Nå praktiserer med Tid med Gud hver dag, og føler at jeg blir levendegjort av Skriften hver gang jeg skal ta en beslutning, selv i livets små saker. Jeg er dypt takknemlig for at jeg har Jesus og Troens Menn-fellesskapet.» 

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding