Gi en gave
Shoorow fra Syria og Salma fra Saudi-Arabia

Shoorow fra Syria og Salma fra Saudi-Arabia

Gjennom sosiale medier og strømmetjenester når Håpets Kvinner i Midtøsten langt ut med sine programmer. Mange kvinner sender meldinger til oppfølgingsteamet gjennom Facebook for å spørre om den kristne troen. Her er to tilbakemeldinger vi har fått.

Shooroq: – Jeg har lytta til programmet Håpets Kvinner, og jeg fikk så lyst til å skrive til dere og si at den kristne troen forundrer meg. Jeg har alltid fått høre at den er forfalsket, men jeg merket at jeg fikk fred i hjertet når dere talte – mer enn hva jeg får når jeg leser i Koranen. Kan jeg stille dere noen spørsmål om troen deres? Jeg ønsker å kjenne ekte fred, og jeg tror kanskje jeg kan finne den i svarene deres.

Salma fra Saudi Arabia: – I mitt land har jeg aldri følt meg unik eller spesiell som kvinne, men dere forteller at Gud skapte meg. Jeg ønsker å få vite mer om dette.

Be om at Shorooq tar imot og overgir seg til Herrens ord, og at hun vil tro med hele sitt hjerte at han er Frelseren, slik at hun kan få erfare hans fred. Be om at Salma skal få møte Jesus gjennom radio og samtaler med Håpets Kvinner-teamet. Be også for Håpets Kvinner i Midtøsten.

 

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Send oss en melding