Gi en gave
2019

2019

Sanger og musiker Morten Samuelsen blir Norea-ambassadør. Antall faste givere øker fra måned til måned. Norea er i kontinuerlig dialog med internasjonale partnere om å redusere støtten til eksisterende arbeid – for å kunne øke satsingen mot minst nådde folkegrupper. Ledelsen har møter med partnere i Øst-Afrika og Taiwan for å sikre en forsvarlig nedtrapping av pengeoverføringene.

«Muslim Outreach» drives i et område der det bor både muslimer og kristne, men hvor det er lite eller ingen kontakt mellom de to gruppene. Ekteparet som er ansvarlig for prosjektet har lenge hatt et kall til å vinne muslimer. De er knyttet opp til NLM/Norea gjennom prosjektet «Penda Jirani» som betyr «elsk din nabo».

Norea går inn med støtte til produksjon og sending av radioprogrammet «Håpets Kvinner» på arabisk. Programmet produseres i Jordan. Samtidig tar man ansvar for å finansiere et nytt prosjekt i Kenya, «Muslim Outreach», med fokus på somaliere som bor i grenseområdene mellom Kenya og Somalia. Det krevende pionerarbeidet drives av lokale misjonærer.

Jostein Sæth ble fast ansatt som Internasjonal Prosjektrådgiver. Roald Arnesen fikk fast ansettelse som informasjonskonsulent, med et særskilt fokus på møte- og reisevirksomhet.

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding