Gi en gave

2016

Norea Mediemisjon fyller 60 år. Jubileet feires med ulike arrangement i Kristiansand og omegn. Håpskonsert i Misjonshuset i Kristiansand, jubileumsmiddag for innbudte på Gimlekollen Mediesenter samt konsert og møter i Flekkerøyhallen. Daglig leder foreslår at Norea Mediemisjon fra nå av skal presenteres som en spesialenhet for vanskelige misjonsoppdrag. Styret godkjenner forslaget, og det utarbeides en ny langsiktig strategi med et enda sterkere fokus på misjon blant verdens minst nådde folkegrupper.

Ett eksempel på vanskelige misjonsoppdrag er Somalia. Mer enn 99 % av befolkningen i Somalia er muslimer, og der er bare en håndfull kristne. Norea går dette året inn med finansiell støtte til å produsere radioprogrammet Håpets Kvinner på somalisk. En økt satsingen mot Sentral-Asia, Zanzibar, Nord Korea og Somalia føyer seg inn i rekken av vanskelige misjonsoppdrag mot unådde folkeslag.

Norea ønsker å nå ut til menn, og lanserer et disippeltreningsopplegg på norsk. Every man a worrior, et amerikansk konsept, lanseres i Norge under navnet Troens Menn. Harald Endresen tok på seg oppgaven med å lede prosjektet. Startskuddet gikk høsten 2016 på Nedenes Bedehus med konsert med Sveinung Hølmebakk og orientering om prosjektet. Troens Menn er:

  • Bønn (mannsrelaterte bønneemner)
  • Undervisning (podkast/radioprogrammer/bøker)
  • Mannsgrupper


Norea gir ut CD’en «Sommerfuglvengar» med tekster og melodier av Elisabeth Lillebø Sæth. Sang: Elisabeth Lillebø Sæth og Anne Birgitte Lillebø Bøe. Saksofon: Glenn Vorhaug. Fiolin: Bjarte Moe. CD utgivelsen har lagt grunnlag for en rekke Håps Konserter.

Jubileumsheftet Norea 60 år ble trykket og sendt ut sommeren 2016.

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding