Gi en gave
2013

2013

Ledelsen og styret for Norea finner det nødvendig å redusere kostnadene, og styret vedtar å avvikle iKirken etter en kort og forholdsvis kostbar prøveperiode. Styret beslutter samtidig å avvikle Medielotteriet, blant annet for å begrense antall postforsendelser til Noreas givere. En ny langsiktig strategi legger opp til økt fokus på minst nådde folkegrupper.

Norea startet med prøvesendinger på DAB+ i Oslo og omegn og etablerte samtidig to internettradioer; Norea Hope for yngre lyttere og Norea Pluss for voksne og eldre lyttere.

Elisabeth Lillebø Sæth ble ansatt som koordinator for Håpets Kvinner i Norea. Kjell Ivar og Sonja Hærås meldte seg til tjeneste for Norea en dag i uken. Snart ble Kjell Ivar, selger av yrke, i gang med å promotere Norea på forskjellig vis. Han satte i gang med en omfattende ringerunde for å kartlegge giverporteføljen til Norea. Sonja har lang fartstid i Kirkens SOS, og hun engasjerte seg i Noreas forbønnstjeneste ved å ta imot forbønnstelefoner fra de som ringte inn på åpen linje kl 09:00 – 11:30 på fredagene. 

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding