Gi en gave
2009

2009

Åge Nevland, en av pionerne i Norea, mottar Kongens fortjenestemedalje i sølv for sitt arbeid i kristent mediearbeid nasjonalt og internasjonalt. Daglig leder i Norea, Tore Askildsen, søker stillingsreduksjon på grunn av økende arbeidspress som varaordfører i Mandal kommune.

Norea tok i bruk Pod Cast. NLM’s GF og Sørlandssommer kunne sees på Web-TV. Norea Mediemisjon lanserte begrepet en «digital misjonær». Gjennom internett, satellitt og radio når Norea mennesker som vanlige misjonærer ikke når.

Bjerkrheim syngjande kamerater sang inn CD som skulle selges til inntekt for Mahou Røsten, kristen radio i Elfenbenskysten.

Noreas samarbeidspartner i Indonesia, Studio Sentosa, får konsesjon til å drive kommersiell lokalradio i Indonesia. Dette bidrar til at den potensielle lytterskaren femdobles.

Gudveig Øen ble ansatt som ny sekretær i Norea.

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 8220.02.90158

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding