Gi en gave
2008

2008

Norea tar initiativ til etablering av Eikon, et nytt TV selskap på luthersk grunn. Normisjon, NMS, Den evangeliske Lutherske Frikirke og Indremisjonsselskapet blir med. Svikt i gaveinntektene gjør det nødvendig å redusere de totale kostnadene. Satsingen på radiosendinger i Norge reduseres, mens TV-arbeidet blir trappet opp. NRK satsingen går bra, og det er planer om å trappe opp på «Frikanalen».

Superblink etablerte egen chat-mulighet; SuperSnakk. Nå kunne klubbmedlemmene «prate» med hverandre.

Norea ble bedt av TWR om å få i gang radioarbeidet Håpets Kvinner i Kenya. Det ble en femårs periode på Voi med team fra Scripture Mission, så flyttet TWR produksjonen til Nairobi og tok over produksjonen selv. TWR hadde på dette tidspunkt ikke på programmet å starte i Etiopia, men med økonomisk støtte fra Norea ble det etter hvert etablert program på språkene amharisk, oromo og ari.

Etter 12 års virksomhet stengte myndighetene studioet til den lutherske kirken i Eritrea. Dette skjedde i en tid med sterk forfølgelse av kristne. Offisielt godkjente myndighetene bare islam, den kristne Ortodokse Kirke, Den lutherske Kriken og Den katolske Kirke. Begrunnelsen for å stenge studio til den ellers godkjente lutherske kirken var at kirken ikke skulle ha fordeler framfor de andre trosretningene.

Noreas samarbeidspartner Scripture Mission på Voi hadde stor suksess med sine FM-sendinger på Voi i sør og i Marsabit i nord. Studioet fikk 3 000 responser på en uke.

Norea samarbeidspartner i Japan, «Radio Lys til Hjertene» feirer 40 år.

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding