Gi en gave

2007

Norea lanserer Jesusfilmen for barn med norsk tale, og bidrar til produksjon av program under vignetten «Under en åpen himmel». Programmene sendes på NRK 1. Programleder: Synnøve Kvervavik Vatne. Norea lanserer en ny nettside tilpasset mobiltelefon.

Jakob Trodal startet kristent skolefjernsyn i Tanzania. Pastor John Magafu, produsent for programmene, fortalte at det var stor åpenhet for kristent TV i Tanzania.

Odd Dubland skrev eposet «Kvitekrist» med røtter i Vikingetida, en gripende historie om en barsk virkelighet. Dubland leste inn sitt Epos på CD, og denne ble solgt til inntekt for Norea. Produksjonen ble en god inntektskilde for Norea.

Norea så på muligheten for å sende via Frikenalen, en ny åpen TV-kanal, med et digitalt bakkenett basert på frivillighet.

Sørlandssommer på Drottningborg har denne sommeren rekordoppslutning med over 700 deltakere over to uker.

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding