Gi en gave
2006

2006

Norea Mediemisjon fyller 50 år. Jubileet markeres med en stor misjonskonferanse på Fjellhaug og jubileumsfest i Filadelfias lokaler i Oslo. Rune Larsen er konferansier. I samarbeid med NLM etablerer Norea Superblink, Norges første medieklubb for barn i aldersgruppen 6-13 år. Målet med Superblink er å lære barna Jesus å kjenne, og gi dem interesse for misjon.

Asbjørn Kvalbein hadde utarbeidet tre serier med radioprogram: Oppkall (miniandakt, 1. minutt), opplæring (en liten bibeltime) og oppmuntring (essays på 4 – 5 minutter).  Nå fikk han i tillegg sine egne nettsider hos Norea, og han ble Noreas første Webpastor.

Norea overtok Radio Sentrum i Trondheim. Eva Hilde Murvold ble ansatt som redaktør i lokalradioen.

Norea lanserte fast givertjeneste med mulighet for å innberette gaver med skattefradrag. 

Norea hentet fram gullkorn fra det historiske andakt arkivet, og solgte sett med CD’er. Slagordet var «La deg fornye av det gamle».

Noreagruppen: Lokalradioer som Norea tidligere hadde samarbeidet med slo seg sammen til et eget sendefellesskap for å få større potensiale og nedslagsfelt.

Espen Halvorsen ble dette året ansatt som programsekretær i Norea, og Anne Margareth Austgulen ble ny kontormedarbeider. Jan Gaute Sirevåg ble ansatt som prosjektleder med ansvar for å utvikle et samarbeid mellom Noreas mediearbeid og Norsk Luthersk Misjonsambands forsamlinger. Jakob Trodahl fikk en 50 prosent prosjektstilling for å produsere TV-program til Tanzania.

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding