Gi en gave
2005

2005

Norea etablerer et nytt «Håpets Kvinner»-prosjekt i Albania, og innleder samtidig et samarbeid med Normisjon om radioarbeid i India. Den legendariske Norea-sangeren Randulf Saunes dør i sitt hjem i Ulsteinvik 7. mai, nær 85 år gammel.

Norea introduserte dette året et 4 siders blad, men dette ble ingen stor suksess.

Tidligere eide Norea en bil sammen med Lynor AS. Etter at Lynor AS gikk konkurs ble det behov for en ny ordning. Norea leaset nå en bil av Lyngdal Karosseri og Auto.

Norea samlet inn 100 000 kroner til ofrene for tsunamien på Sumatra i Indonesia.

Noreas samarbeidspartner i Ungarn, Hungarian Lutheran ‘radio Mission, begynte å sende program på en sigøyner-radio.

Elisabeth og Jostein Sæth reiste ut som Noreas misjonærer til Elfenbenskysten. De skulle ta over arbeidet med radioprogram på mahu språket etter misjonær Bergfrid Almelid.

Astrid Stegane ble ansatt som informasjonskonsulent. Ragnhild Kristine Vartdal ble ny programprodusent i Norea, og Mangor Harestad ble ansatt i en ettårig prosjektstilling for å planlegge Noreas 50 års-jubileum i 2006.

 Asbjørn Kvalbein sluttet i Lunde forlag og ble ansatt i Norea, med ansvar for utvikling av nye typer program. Martin Birkedal ble administrasjonsleder i Norea.

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding