Gi en gave
2002

2002

Norea Radio endrer navn til Norea Mediemisjon. Begrunnelsen for navneendringen er at Norea har tatt i bruk andre medier i tillegg til radio. Arbeidet omfatter nå også TV, internett og andre medier. Studioet til SAT-7 i Egypt brenner ned.

Frafallet av partnerne til radioarbeidet i Etiopia og Eritrea var stort. Produksjonen ble dette året redusert med 40 prosent for å tilpasse arbeidet til ressursene. TTB (Thru the Bible), på norsk «Veien gjennom Bibelen», skulle vise seg å bli et verdifullt tilskudd til programvirksomheten.

Scripture Mission på Voi startet produksjon av program på Somalisk. Programmene, «Lost and found», var beregnet på somaliske flyktninger i Kenya.

Ludvig Taule sluttet i Norea sommeren 2002. Synnøve Kvervavik Vatne ble informasjonssekretær i Norea. Hun overtar som redaktør for Norea-bladet etter Martin Birkedal.

Per Brynildsen fra Østfold, rallykjører og bedriftseier, betalte for kristne program i Julica, Peru.

Konsesjonen for Gimlekollen Radio ble dette året overføret fra Mediaskolen til Norea Radio. Geir Sandvik fikk redaktøransvar for radioen.

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 8220.02.90158

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding