Gi en gave
1997

1997

Tore Askildsen blir ny leder i Norea. Lynor AS og Norea samarbeidet dette året om et TV-program med Ketil Moe fra Lillesand som hadde diagnosen Cystisk Fibrose. Programmet «Hvis morgendagen kommer» gikk på lufta på NRK 11. mai kl. 19.00.

Curt Westman flyttet Kristiansand til Åsljunga i Sverige for å fortsette produksjonen av «Vägen gjenom Bibeln». – Jag er språkförvirrad og må resa noen stan der dom talar svenska, sa Curt Westman.

Daglig leder i Studio Sentosa, Freddi Makitan, fikk fart på utviklingen av radioarbeid i Indonesia. I løpet av et og et halvt år kontaktet han over 30 forskjellige radioer og fikk til en samarbeidsavtale med 26 av dem. Noen av disse radioene hadde muslimske eiere.

Sølvi Olimb flyttet til Oslo og etablerte kontor og studio for Norea på Fjellhaug.

Nordic Evangelical Radio Association (NERA) ble dannet for å koordinere felles mediearbeid i Skandinavia og Finland. Tidligere daglig leder i Norea Norge, Steinar Pettersen, blir leder for NERA.  Paraplyorganisasjonen NERA skulle vise seg å få kort levetid.

Hans Kristoffer Goa sluttet i Norea etter 7 år som landssekretær i organisasjonen. Han flyttet til Stavanger for å etablere NLMs kontor for testamentariske gaver og arveoppgjør.

Nytt studio på Voi, Kenya, innvies.