Gi en gave
1996

1996

Norea fyller 40 år, og støtter nå program på 25 språk til 17 land. Norea har nå hatt et nært samarbeid med Trans World Radio i 40 år. Norea får egen hjemmeside på internett.

Kobe i Japan ble rammet av et kraftig jordskjelv, 7,2 på Richters skala. Katastrofen snudde opp ned på studioet til Noreas samarbeidspartner «Radio Lys til hjertene».  Heldigvis ble bygningen stående.

Lytterne til Noreas program på P 4 økte nå stadig i antall. Stor satsing i India på 7 forskjellige språk. Norea engasjerte seg også i Midtøsten og støttet ungdomsprogrammene «River of Life» og «Word and meaning». Produsent Pastor Reda Adly.

På papiret ble «Veien gjennom Bibelen» til «Bibelvandring». Den amerikanske serien skulle produseres på nytt etter det amerikanske konseptet med fem halvtimes program i uken i 5. I første omgang skulle programmene bli sendt på mellombølge fra Stettin i Polen. En konflikt mellom Norea, Trans World Radio og nordiske partnere var imidlertid i emning. TWR sa opp samarbeidsavtalen med Norea, og prosjektet «Bibelvandring» gikk over til ny TWR-partner i Norge.

Rektor ved Medieskolen på Gimlekollen, Geir Sandvik, ble dette året programredaktør i Norea, og Ellen Sørlien ble programsekretær. Ole Martin Haukedal ble sivilarbeider i Norea. Han fikk i oppgave utarbeide Noreas første hjemmeside på Internett.

1. desember døde TWR’s president og grunnlegger Paul Freed etter lengre tids sviktende helse.

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding