Gi en gave
1995

1995

Julefilmen «Red Boots for Christmas» (Skomaker Martin) blir oversatt til norsk og sendt på NRK i beste sendetid på selveste julaften. Norea-bladet får egen barneside redigert av Sølvi Olimb. Curt Westman blir ansatt som programsekretær i Norea Radio Norge for å produsere radioserien «Veien Gjennom Bibelen» for svenske lyttere.

Produksjon av eritreiske program flyttes fra Nairobi til Asmara i Eritrea. Evangeliets Røst (Yemiserach Dimts) i Etiopia kaller arbeidet hjem etter lang til med politisk ustabilitet i landet. Daglig leder for GBS, Hailu Wolde Semaiat, blir bedt om å foreta en styrt avvikling i Kenya fra og med årsskiftet 1997. Stasjonen Radio Voice of the Gospel og «Yemisrach Dimts» ble kuppet av myndighetene i Etiopia i 1977.

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding