Gi en gave
1992

1992

Steinar Pettersen, tidligere daglig leder i Lynor AS, overtar som ny daglig leder. Martin Birkedal blir ansvarlig redaktør for Norea-bladet. NRK, Lynor og Norea samarbeider om produksjon av TV-programmet «Et øyeblikk».

Kåre Eikli var prosjektleder for TV-programmet «Et øyeblikk». Det var stor interesse for programmet, og det ble tegnet kontrakt for 20 nye program.

Tony Estaidi og lærer ved GMS Mediaskolen, Arne Martin Larsen, reiste til Tadsjikistan for å besøke persisk talende lyttere. Det ble laget film fra besøket.

Gospel Broadcasting Service (GBS) ble etablert i Kenya for å bistå med programmer på eritreiske og etiopiske språk. I Januar innviet GBS et nytt senter i utkanten av tomten til Scripture Mission i Langgata Road, Nairobi, Kenya.

Menighetspresten Peter Gancs i Ungarn overtok som leder for radioarbeidet i den Lutherske Kirke etter George Posfay.  Arbeidet startet i Norge i 1963 som et samarbeid mellom NOREA, Israels misjonen og den ungarske presten Lazzlo Terray.

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 8220.02.90158

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding