Gi en gave

1979

Noreas hovedkontor flyttes til Gimlekollen, Kristiansand. Norea beholder lokalene i Grensen 19 som lokalkontor. Hovedstyret ansetter Asbjørn Kvalbein som rektor og mediesjef i NLM. Mediesjefen blir øverste leder for mediesenteret og for Norea Radio. Denne organiseringen med kontor på Gimlekollen og i Oslo er Åge Nevland uenig i. Etter flere samtaler og vurderinger velger Nevland å si opp sin stilling etter 23 års virksomhet.
1979

Leder av kabelselskapet Janco, Harald Hansen, kontaktet Norea Radio etter et intervju med Åge Nevland i VG 10. januar 1979. Han ønsket etter dette intervjuet å få vite mer om Noreas virksomhet. Han ville også vite om Norea ønsket å sende sine program over deres sendenett som på det tidspunktet hadde 45 000 abonnenter (husstander). Janco overførte NRK, Radio og TV fra Sverige og Danmark o.a., og sendeutgiftene var minimale. Hansen understreket at Janco bare ville samarbeide med seriøse foretak som hadde noe positivt å bringe.  Når han tok kontakt med Norea, var det fordi vi hadde noe meget positivt å bringe i forhold til alt det nedbrytende i vårt samfunn. 

Nordisk radiokonferanse ble arrangert 18.-20. juli 1979 i Juva, Finland. Tema: Norea innfør 80-talet. Noreas samarbeidsorganisasjon Sansa hadde ansvar for det praktiske opplegget. Program for konferansen ble laget i samarbeid med de nordiske partnerne. Deltakere fra Norge, Sverige, Danmark, Finland, Romania (Moscovici), Japan (Masaki) til sammen 76 + barn. Konferansen ble til stor velsignelse for alle som deltok. 

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding