Gi en gave

1973

Voice of Salvation på Taiwan (Frelsens Røst) blir etablert under ledelse av NLM-utsending Bjørn Brudeli. Finske Sanansaattajat, Budbærerna, blir med som økonomisk støttepartner for radioprogram til Øst-Europa, blant annet Jugoslavia og Østerrike. Norea støtter radiosendinger på serbokroatisk til Jugoslavia.
1973

Misjonær Bjørn Brudeli var daglig leder, tekniker og produsent for Voice of Salvation (VOS). Brudeli var en periode tekniker i Noreas studio i Oslo, før han begynte på Misjonsskolen på Fjellhaug. Programmene var både på taiwansk og mandarin. 

Finske Sanansaattajat (Sansa), valgte å støtte radioprogram fra TWR rettet mot Øst-Europa, bla. Jugoslavia og Østerrike. Lederen for Sansa, Per Olof Malk, ble en trygg og god medarbeider for Norea. Man fikk nytte av hans erfaring og arbeid i Øst-Europa

Åge Nevland, Gabriel Eikli og Arne Skov fra Norea radio Danmark møter myndighetene på Færøyene for å drøfte mulighetene for eventuell radiovirksomhet. Foruten Norea Norge og Danmark deltok TWR og Billy Grahams organisasjon. Det oppsto imidlertid vansker med å få tildelt frekvenser. Det var også usikkerhet om rekkevidde. Norea hadde kontakt med myndigheten på Færøyene i flere år fremover, men de lokale myndighetene besluttet til sist å selv bygge opp en radiostasjon og bestemme hvem som fikk sendetid.

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding