Gi en gave

1966

Ganddal Pikekor innleder samarbeid med Norea Radio. Det arrangeres møter og konserter på tvers av organisasjons- og menighetsgrenser både i Norge, Skandinavia og USA. I mange år fremover er koret engasjert som ambassadører for Norea Radio. Sigbjørn Spikkeland blir ansatt som tekniker og får blant annet ansvar for å finne de beste sendefrekvensene for kortbølge til Norge og andre land i Norden.
1966

I flere år arrangerte Ganddal Pikekor konserter i samarbeid med Norea, deriblant en årlig sang og musikk-weekend i Giskehallen i Sandnes. Sangere, musikere, kor og talere fra inn- og utland medvirket.  

Kristenrussen i Egersund og Flekkefjord valgte Norea som sitt prosjekt. Russen informerte om radiomisjonen i inn og utland, og spesielt om de kristnes forhold i Øst-Europa. Alle penger som ble samlet inn gikk til Norea.

Sigbjørn Spikkeland hadde kontakt med DX-lyttere og håndterte utsendelse av QSL-kortene. Spikkeland var medansvarlig ved opprettelsen av Noreas første lokalkontor i Stavanger 10. juni 1969. Foruten å delta i programarbeid, opptak og møtevirksomhet for Norea var Spikkeland koordinator for Ganddal Pikekors møter og turnéer. 

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding