Gi en gave

1958

Lytterforholdene er ustabile, og Norea får ofte spørsmål som: – Det må da vel bli bedre enn dette? Svaret ledelsen for Norea gir er: – Det skal nok bli bedre. Bare hold ut. Det skal nok bli bedre. På tross av alle utfordringer fortsetter Norea-staben å jobbe med pågangsmot og håp om bedre tider.
1958

I tiden 28.10.1958 – 02.11.1958 var Marton Leine og Åge Nevland på en opptaks- og møteturne turne i Trondheim/Trøndelag. Programsekretær Marton Leine fortalte til Arbeideravisa at teamet hadde gjort ca 50 opptak, bla, et stort møte i Salem, på Fanrem misjonshus og på misjonsbibelskolen i Stjørdal. Flere av opptakene ble sendt under tittelen «Mitt liv». Gustav Berget fortalte om sitt alkoholproblem. Lensmann Johan Wiik fortalte om hvordan han ble torturert av Rinnan. Misjonær Aasta Bjørgum Argento (misjonær for NLM i Kina fra 1899-1911) fortalte om mannen som fikk knust hodeskallen under Bokseropprøret i Kina. Andre temaer som ble tatt opp «Ungdom og kriminalitet» «Musikk og livsførsel» «Fri oppdragelse». Slike turer ble det flere av hvert år i årene som fulgte.

I Adresseavisen den 29.10.1958 sto følgende annonse: «Fellesmøte i Salem onsdag 29.oktober kl 20.00. Tale av res. kap. Winsnes, kretssekretær Nadheim, predikanten og sangeren Arne Aano, bysekretærene Omland og Fjelde og kringkastingssjef Leine. Sang og musikk av: Frelsesarméens hornorkester og mannskvartett. Betania sangkor, Arne Aano, Gerd Myrvold og Ingeborg Ommedahl og Fjelde. Offer til Norea Radio. Alle er velkommen.

Dagen etter står det i Adresseavisen: Norea Radio i Trondheim. Veldig oppslutning om Noreamøtet i Salem. Som kjent er Norea Radio i disse dager i Trondheim og omegn på besøk. I Trondheim har lillesalen i Betania tjent som studio. Forkynnere og prester har talt inn andakter på lydbånd. Om kveldene har programsjef Leine og tekniker Nevland tatt opp religiøse møter. I går kveld ble det arrangert et slikt møte i Salem. Ca 900-1000 mennesker var samlet, Programmet var rikt og variert med sang og musikk og vitnesbyrd fra forskjellige i de forskjellige organisasjoner …… (sitat slutt).

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding