Gi en gave
Lærte om bønn via radioen

Lærte om bønn via radioen

- Jeg var desperat. Jeg lengtet etter å merke Gud i livet mitt, samtidig som jeg hadde mistet gnisten til å be.

– Jeg følte at Gud ikke hørte bønnene mine, og at troen og håpet mitt forsvant.  Jeg hadde ingen å dele dette med heller, for det er ikke mange her  som tror på Bibelens Gud her jeg bor. Men midt i en slik vanskelig situasjon kommer Guds hjelp på ulike måter.

Han kaller tilbake sine barn, og plasserer dem der de skal være. Gud kalte meg tilbake på bønnens vei gjennom radioen. Jeg fikk høre om Guds plan for mitt liv gjennom enkle radioprogram, i en tid hvor jeg verken leste Bibelen eller ba. Hver gang jeg hørte på radioen, lærte jeg noe nytt om bønn. Jeg forstod mer av hvor viktig bønn er.

Likevel begynte jeg å undre på hvorfor mine tidligere bønner ikke hadde blitt hørt. Da ble jeg minnet på om at jeg burde holdt meg nær Gud i stedet for å snu ryggen til Ham. Gud har nok forestilt seg at slike tunge perioder ikke er tomme og uten frukt. Tvert imot kan man bli velsignet. Jeg er så takknemlig for at Gud brukte radio for å vise meg at Han ser meg, han kjenner meg, og at han har gode tanker for meg (Mann fra Eritrea).

Norea er gjennom Evangeliets Røst engasjert i kristne radiosendinger i Eritrea. Sendingene gir mennesker indre fred og håp i Jesus. Vær gjerne med og be for arbeidet, eller gi en gave.

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding