Gi en gave
-Nå vet jeg hva det betyr å leve...

-Nå vet jeg hva det betyr å leve...

-Jeg har tatt del i Jesu oppstandelse. Før kjente jeg ham ikke.

Men nå forstår jeg hva det betyr å være oppstått med Jesus. Det har gått opp for meg at jeg var død før jeg kjente Ham. Jeg levde jo, men ikke på innsiden. Nå vet jeg faktisk hva det betyr å leve!

Denne hilsenen fikk Sat 7 tyrkia på sin telefonsvarer en dag. Kvinnen i andre enden heter Derva og er en av svært få kristne i landet.

Til tross for en rik, kristen historie, utgjør i dag kristne en ørliten minoritet av Tyrkias befolkning. Kun 0.07 prosent regner seg som kristne. De fleste tyrkere tror at kristendommen er en vestlig religion og at det å være en kristen blir sett på som et svik mot land og nasjonal identitet.

Likevel er det 8% av Tyrkias befolkning som ser på kristne tv-sendinger. Det er mange millioner! Gjennom tv-programmer som berører hele mennesket, jobber en liten stab på 40 mennesker for å gi det tyrkiske folk et godt og positivt syn på kristen tro. De ensomme kristne i Tyrkia får gjennom tv-programmene og sosiale medier tilgang til et større kristent fellesskap, og oppfølgingsteamet jobber utrettelig med å være en kilde til støtte og oppmuntring for seere som Derva.

Det er vår samarbeidspartner Sat-7 Türk som forteller dette på sine nettsider, og vi i Norea er stolte og takknemlige over å få være med og gi håp på tv inn i dette landet.

Foto: Illustrasjonsbilde hentet fra Pixabay

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 8220.02.90158

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding