Gi en gave
– Vi ber om et nytt mirakel

– Vi ber om et nytt mirakel

– Den eneste følelsen jeg husker fra denne vonde tiden, er depresjon og tristhet. Det er ikke lett å være barnløs i min kultur, dessverre. Det er utrolig stigmatiserende, og du mister respekten i lokalmiljøet ditt. Akkurat det opplevde jeg.

– Etter at mannen min og jeg gifta oss, forble jeg barnløs. Min mann behandla meg dårlig på grunn av dette, han slo meg hver dag, særlig når han var beruset, noe han for så vidt var hver eneste dag. 

– Så fikk jeg høre  om Håpets kvinner-programmene ved en tilfeldighet, hos en nabo. Det jeg hørte på radioen traff meg, og jeg begynte å lytte regelmessig. 

– En gang snakket programlederen om at Herren er den som tar seg av oss. Da jeg hørte det, var det som om ordene rev ned den siste stengselen inni meg. Jeg hadde kjempet så mye, måtte beskytte meg selv hele mitt voksne liv. Jeg var så utrolig sliten og nedbrutt. Det å få høre at Gud selv ville ta seg av meg dersom jeg bad han om det, ble det som tente håpet i meg. 

– Det ble som en livslinje for meg. Min fred, glede og håp kommer nå bare fra Jesus Kristus, og det er ekte, rent og evig. 

– Min historie ender ikke her. Jeg ble med i en bønnegruppe for Håpets kvinner. Disse kvinnene har blitt mine støttespillere. Vi tilbringer tid i bønn sammen, med veiledning fra den månedlige bønnekalenderen og jeg har lært så mye.

– Jeg merker at jeg har begynt å bli en bedre kone for mannen min til tross for det han gjorde mot meg, rett og slett fordi Bibelen lærer meg å gjøre det. Og utrolig nok, han har begynt å endre seg. Han drikker ikke lenger, ikke slår han meg heller. Vi har det mye bedre sammen nå. Jeg er fortsatt barnløs, men jeg har sett at mirakler skjer når man ber, så jeg og damene i bønnegruppa mi fortsetter å be om at jeg skal få opplevde enda et!

Håpets kvinner er første og fremst en bønnebevegelse. Hver måned deles ut en folder med bønneemner for hver dag i måneden til tusenvis av forbedere over hele verden. Dette kaller vi en bønnekalender. Hver dag bes det for utfordringer kvinner møter. Vi kan føle oss små i møte med nød og lidelse som verdens kvinner møter, men når vi ber, arbeider Gud. Ta kontakt med oss om du ønsker å bli med i denne bønnebevegelsen. 

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Send oss en melding