Gi en gave

Israel

Møt og bli kjent med messianske jøder, og lær mer om Bibelens historier og geografi. Bli med på vennskapstur 20. -27. oktober 2023.

Israel har mye å by på, enten du besøker landet for første gang, eller du har vært der mange ganger før. Midtøstens midtpunkt, og på mange måter verdens navle, har en rik historie som for mange er kjent gjennom Bibelens historier. Mange går med et ønske om å komme til Israel og se de stedene hvor Jesus vandret. Det å stå på stedet og lese teksten, er for svært mange en drøm som går i oppfyllelse. Etter en slik tur leser du tekstene med et annet perspektiv, og du får en bedre forståelse og innlevelse. I løpet av turen blir det arrangert møter med messianske jøder. Du vil også få høre om hvordan Norea Mediemisjon samarbeider med Caspari Center i Jerusalem for å nå jødene med evangeliet om Jesus. Turoperatør for turen er Gla’Tur v/Rolf Solås og reiseleder er Per Birkeli.

Turbrosjyre 20. - 27. oktober.pdf

Bilder fra Israel

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 8220.02.90158

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding