Gi en gave
Medlem av Radio Home Group, India:

Medlem av Radio Home Group, India:

– Jeg kan ikke lese og skrive, men elsker å høre Guds ord gjennom mediespillerne.

Jeg har vært en troende i over fem år. Jeg arbeider som bonde. For noen år siden ble kona mi syk og fikk store smerter. Vi gav henne all den behandling som var mulig, men ingenting hjalp. En av lederne for Radio Home Groups fortalte oss om Jesus og bad for oss. Gud helbredet henne. Samme dagen tok vi imot Jesus som vår personlige frelser. Jeg kan ikke lese og skrive. Men jeg elsker å høre Guds ord gjennom mediespillerne.  

Jeg gleder meg over å fortelle hva lyttegruppene betyr for meg. Etter å ha mottatt en mediespiller, begynte vi å lytte til Guds ord. Det forandret livet vårt. I utgangspunktet startet vi en fellesskapsgruppe med en familie hver torsdag. Etter en liten stund har den vokst til 15 medlemmer. Nå har vi startet en fellesskapsgruppe på fredager og mennesker kommer regelmessig for å lytte til Guds ord. 

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding