Gi en gave
Mann fra R-folket, India:

Mann fra R-folket, India:

Via disse lydspillerne får vi motta Guds ord på vårt eget språk gjennom ørene.

 Jeg er født og oppvokst i en R-familie i landsbyen Sanada. Jeg led under ulike typer avhengighet og hadde dårlige vaner som drikking, stjeling, plyndring og krangling. Vi levde under ekstrem fattigdom og broren min var syk. Familien vår hadde store problemer, og vi hadde ingen fred. Jeg hørte om en kristen lærer i en annen landsby. Broren min og jeg reiste dit og vi ble med på et bønnemøte. Broren min ble faktisk helbredet! Vi begynte å gå på bønnemøte hver søndag. 

Jeg forstod at Herren Jesus er den eneste sanne Gud og jeg tok imot ham i hjertet mitt. Jeg vokste i troen – bad, lyttet til og forkynte ordet om Jesus. Selv om jeg var en analfabet, begynte jeg å lese i Bibelen og be inderlig. Jeg begynte å memorere bibelvers og lagde sanger fra Skriften. Gud gav meg også frimodighet til å forkyne. Nå har jeg innviet livet mitt til tjeneste for Ham. 

Jeg hørte om lyttegruppene og ble spurt om å være med. Jeg mottok en mediespiller og startet en lyttegruppe sammen med en familie i landsbyen. Nå har vi startet et radio-fellesskap i seks ulike landsbyer. Bibelstudiemateriellet som vi fikk var svært nyttig. Mange er som jeg ikke i stand til å lese og skrive. Via disse lydspillerne får vi motta Guds ord på vårt eget språk gjennom ørene. Det har vært en stor velsignelse for oss. 

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding