Gi en gave
«Deg har jeg ventet på»

«Deg har jeg ventet på»

– En dag jeg satt her på gjenbruksbutikken og prøvde å få litt kontakt med folk, kommer det ei dame som sier til meg: «Deg har jeg ventet på».

– Mange med meg synes det er utfordrende å få kontakt med våre nye landsmenn og dele evangeliet med dem. Gjennom «Good News»- appen har jeg fått ny frimodighet. Jeg får høre historier til andre som har lykkes og ikke lykkes i å få kontakt med våre nye landsmenn. Jeg tenker at appen kan hjelpe alle og gi frimodighet i tjenesten. Det er viktig at vi deler historiene med hverandre. De gode historiene der vi kan få se hva Gud virkelig gjør og hvordan Han arbeider.

– En dag jeg satt her på gjenbruksbutikken og prøvde å få litt kontakt med folk, kommer det ei dame som sier til meg: "Deg har jeg ventet på". Det er det bare Gud som kan gjøre. Det er flott å få dele. Det hun ville si, var at da hun var liten fikk hun høre av en nabo om en som heter Jesus. Det gjorde noe med henne. Hun ville ha Jesus i hjertet, men hun bor i en streng muslimsk familie.

I denne videoen kan du se hvordan Anne Gro kunne bruke appen for å hjelpe kvinnen til å bli kjent med Jesus.

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding