Gi en gave
Kjære bønnevenn!

Kjære bønnevenn!

Jeg leste om et spesielt møte her en dag! Ana, som er programleder for Håpets Kvinner-programmet i Brasil, stod og vasket hendene sine på et toalett på et konferansesenter, da hun kjente to armer som la seg rundt midjen sin. "Lovet være Gud for at jeg fikk møte deg», sa Juanita, som holdt rundt henne. Hun fortsatte: «Da jeg begynte å lytte til programmene dine, hadde jeg nylig mistet mannen min. Jeg var deprimert, fortapt og hadde ingen retning i livet. Mens jeg lyttet, var det som om du snakket direkte til meg og visste hva jeg gikk gjennom og hvordan jeg følte meg. Gud brukte deg til å hjelpe meg gjennom denne tiden. Du er en venn og velsignelse for meg. Priset være Gud for ordene du deler og for at jeg fikk møte deg."

For en oppmuntring dette må ha vært for Ana. Man vet jo ikke hvem som lytter i andre enden der man sitter i radiostudioet og lager programmene. Møtet mellom Ana og Juanita illustrerer vakkert den dype påvirkningen som programmer som Håpets Kvinner kan ha på enkeltpersoner som kan føle seg alene i sine kamper. I mars og april ber vi for det amerikanske kontinentet, og arbeidet til Håpets Kvinner der. 

På tampen har jeg lyst til å ta med en tilbakemelding jeg leste i årsrapporten fra Håpets Kvinner i Japan, der Norea var med på å starte Håpets Kvinner for noen få år siden. Det er mindre enn 1% kristne i dette landet, og radioprogrammene er viktige redskap til å dele evangeliet, og til å gjøre mennesker nysgjerrige på kristen tro: «Jeg er en ikke-religiøs person som ikke vet hva det betyr å tro på Gud. Imidlertid er de tre kvinnene i dette programmet veldig høflige og milde, og jeg synes interaksjonene deres er veldig hyggelige. Jeg kan se at de alle tenker nøye over livet sitt, og jeg ser frem til hver episode. Vennligst fortsett å snakke grundig om unike kvinnesaker som overgangsalderen som dere tok opp i dag». Denne tilbakemeldingen får meg til å tenke på et vers fra: 2 Korinter 10:4-5: For våre våpen er ikke kjødelige, men de er mektige for Gud til å bryte ned festningsverker, idet vi river ned tankebygninger og enhver høyde som reiser seg mot kunnskapen om Gud, og tar enhver tanke til fange under lydigheten mot Kristus. Radioprogrammene river ned fordommer mot kristen tro og åpner opp for å lære om Bibelens Gud. Takk for din forbønn for dette viktige arbeidet! Må Gud velsigne deg!

Vennehilsen fra 

Elisabeth Lillebø Sæth
Koordinator for Norea Håpets Kvinner

Ps. Bildet viser teamet fra Den dominikanske republikk

Les flere

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding