Gi en gave
2. Korinterne 8, vers 9

2. Korinterne 8, vers 9

Dagens Bibelvers står i 2. Korinterne 8, vers 9: "Dere kjenner vår Herre Jesu Kristi nåde: Enda han var rik, ble han fattig for deres skyld, så dere skulle bli rike ved hans fattigdom."

Det er litt av et bytte, gitt! Tenk, Han som var i Himmelen der alt er godt, bare fred, en verden så flott at vi ikke kan forestille oss det... Han valgte å bytte det mot et liv på jorda, i fattigdom og lidelse med mennesker som var svikefulle, ondskapsfulle, egoistiske og barnslige. Alt dette for at nettopp disse menneskene skulle få muligheten til å komme til den reneste og beste plass som finnes!  

Og så gjorde Han det ikke bare for dem, men for oss også! Jo, det er nåde! På grunn av Jesu oppofrelse kan vi få oppleve Himmelen med evig glede, evig fred og å ha det evig godt! Og det fine er at vi kan få en forsmak allerede her på jord: midt i alt det jordiske og kjipe, så kan vi få kjenne på den himmelske freden og gleden! Det er et mirakel!  

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Send oss en melding