Gi en gave
Eritrea: En stor og virksom dør har blitt åpnet
Norea

Eritrea: En stor og virksom dør har blitt åpnet

I Eritrea er det mange stengte dører. Det er svært vanskelig å være en Jesu etterfølger i store deler av landet, ikke minst om man vil være frimodig og dele evangeliet. Mange troende sitter fengslet under umenneskelige forhold.

Men stengte dører er ikke stengte for Gud. Vi opplever nå det som Paulus så mange ganger fikk oppleve; Gud gikk foran og åpnet dørene. Og han så ikke på motstand som noen hindring. Han forklarer til korinterne: "I Efesus blir jeg til pinse. For en dør er blitt åpnet for meg, stor og virksom, og det er mange motstandere." 1 Kor 16,8-9
I denne episoden av Misjonspuls får du høre Jostein  Sæth og Roald Arnesen samtale om de rådende forhold i Eritrea, om eritreere de har møtt som har gjort uslettelige inntrykk, og aller mest om denne store døren som Gud har åpnet for vårt prosjekt akkurat nå. Du får også en hilsen fra leder for den lutherske kirken i Eritrea.

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding