Gi en gave

Norea-weekend 6.-7. november

Hjertelig velkommen til fellesskap og inspirasjon på Gimlekollen første helga i november.

Vi gleder oss over at vi kan treffes for å la oss inspirere av Noreas verdensvide misjonsarbeid under temaet «Håp for unådde».

P.g.a restriksjonene som Korona-viruset skaper, kommer ikke våre gjester fra Albania. I stedet kan vi love at det blir spennende seminarer på lørdagen om Nord-Korea, Midtøsten og Nord-Afrika. Vi får bl.a besøk av en Asia-ekspert, i tillegg til Noreas egne dyktige formidlere.

Kurt Hjemdal har bibeltime på lørdag formiddag, og Noreapastor Svein Anton Hansen har kveldsmøte fredag og lørdag.

På sang- og musikkfronten bidrar Norea-ambassadør Morten Samuelsen og Norea Music til at vi får mye godt med oss. Søndag kveld kl 19.00, i forlengelsen av helga, har Morten Samuelsen konsert i Misjonshuset i Kristiansand. Konserten koster 250 kroner (kommer utenom prisen for helgepass).

Overnatting: Dette ordner du på egen hånd. Vil du overnatte på Scandic, er prisene 920 kr for enkeltrom og 1120 for dobbeltrom pr. natt. Da er frokost inkludert. Hotellet ligger 12 km fra Kristiansand sentrum og 10 km fra Kristiansand lufthavn, Kjevik.

Helgepass: Prisen for hele helga er 900 kr. Det dekker kveldsmat på fredag og lunsj og middag på lørdag, i tillegg til kaffe, kaker og frukt innimellom. Påmeldinger mottas i vår nettbutikk, per telefon 38 14 50 20 eller på e-post: post@norea.no. Merk! De som allerede er påmeldt og har betalt den opprinnelige prisen (1560 kr), vil få differansen refundert fra Norea. 

Dagspass: Du kan kjøpe dagspass om du ønsker. Det koster 300 kr. for fredagen og 600 kr. for lørdagen. Du betaler ved ankomst, men for å kunne beregne mat, ber vi om en påmelding innen 1.november. Ring 38 14 50 20 eller skriv en mail til post@norea.no.

Alle møtene er åpne, så du kan komme uten å ha meldt deg på. Vi kan ikke garantere at du kan få lunsj/middag dersom du ikke har meldt fra på forhånd, men det blir enkel mat å få kjøpt i kantina på Gimlekollen.

Vi gjennomfører nødvendige smitteverntiltak, og ser fram til å ha en fin og trygg helg sammen med deg!

 

PROGRAM

Fredag

Kl. 18.00 Kveldsmat: kyllingsuppe

Kl. 19.00 Samling i auditoriet

Hva vil Norea? Per Birkeli, daglig leder

Hva gjør Norea? Jostein Sæth, prosjektansvarlig

Kl. 20.00 Pause med noe å bite i

Kl. 20.30 Bønn og lovsang. Kveldstanker Svein Anton Hansen, Noreapastor

 

Lørdag

Kl. 11.00 Bibeltime - «Misjon i lys av Jesu gjenkomst». Kurt Hjemdal

Kl. 12.30 Lunsj - salat m/brød

Kl. 14.00 Seminar. Nord-Korea. Hvilke vilkår har kristendommen i dette landet, og hvordan arbeider Norea?
 Du får møte en Asia-ekspert, som har bodd og arbeidet i regionen i mange år. Han vil dele sine inntrykk fra landet og fortelle om kristendommens plass i Nord-Korea - før og nå. Han vil også være tilgjengelig for spørsmål etter foredraget. Noreas ungdomskonsulent, Marie Lindland, forteller om Noreas arbeid i landet

Kl. 15.30 Kaffepause

Kl. 16.00 Seminar. Store endringer skjer i den arabiske verden og Norea er med. Fokus på SAT-7 sitt fantastiske arbeid.

Kl. 18.00 Middag

Kl. 20:00 Inspirasjonskveld, «Håp for unådde». Kveldstanker v/Svein Anton.

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding