Gi en gave
Bønn for det ufødte liv

Bønn for det ufødte liv

Denne måneden ber vi for det ufødte liv, og for legedom, trøst og oppreisning for de som lever med sår etter abort.

Det utføres om lag 56 millioner aborter i verden hvert år, og utallige kvinner sliter med angst, skyld, sinne og desperasjon som et resultat. Selv om abortforkjempere sier at de er for kvinnens rett til å velge, er realiteten at mange kvinner som ikke planla å bli gravide føler at de verken har friheten eller muligheten til å velge. De føler seg redde og forlatt, og de tror abort er den eneste muligheten de har.

Mange kvinner velger å ta abort fordi de har lært at babyen deres bare er en celleklump. Enkelte abortforkjempere ønsker ikke at skoleelever eller kvinner som står overfor et vanskelig valg skal vite hva biologien forteller om babyens utvikling.

Babyens lille hjerte begynner å slå 22 dager etter at egget har blitt befruktet. Ved syvende uke av svangerskapet er babyens øyne, indre ører og vitale organer (hjerte, lunger, lever og nyrer) i utviklingsfasen. Åtte uker etter befruktningen har alle organer, muskler og nerver begynt å fungere i babyens kropp. Ved niende uke er babyens kropp svært sensitiv for berøring, med unntak av tunga. Hjernen vokser fort og produserer mer enn 250 000 nerveceller i minuttet. Ved tiende uke er hjernen helt utformet, og babyen kan føle smerte.

Månedens tema er et sårt og vanskelig tema for mange, siden dette også berører noen vi kjenner. La oss be til Gud som er trøstens Gud om at Han må reise opp, styrke og helbrede.

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding