Gi en gave
Alle gode gaver

Alle gode gaver

Med Dietrich Bonhoeffer mistet verden en dyktig teolog og klartenkt forkynner. Han ble hengt av Hitler mot slutten av den andre verdenskrigen. Her er en av Bonhoeffers gode tankerekker:

«Denne verdens ting er gitt for å bli brukt, ikke for å samles på. I ørkenen ga Gud manna til Israel hver dag, og de hadde ikke behov for å bekymre seg for mat og drikke. Nei, hvis de tok vare på manna for å ha til neste dag, ble den ødelagt. På samme måte må en disippel ta imot sin porsjon fra Gud hver dag. Hvis han lagrer den som en permanent eiendom, ødelegger han ikke bare gaven, men også seg selv, for han knytter hjertet sitt til den oppsamlede rikdommen, og den blir gjort til en barriere mellom ham selv og Gud. Der skatten vår er, der vil vi også ha vår tillit, vår trygghet, vår trøst og vår Gud. 

I Bibelen står det at «All god gave og all fullkommen gave kommer ovenfra, fra lysenes Far. Hos ham er ingen forandring eller skiftende skygge» (Jak 1,17).

OPK684 
 

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding