Gi en gave
Å fokusere på det rette
Kelly Sikema/Unsplash

Å fokusere på det rette

"Og de som lar seg omskjære, holder selv ikke loven, men de vil at dere skal bli omskåret, så de kan skryte av denne ytre tingen som har skjedd med dere." Gal. 6, 13 

Hvor fort er det ikke for oss kristne også å fokusere på det ytre; så-så mange rakk opp hånda på møtet, så-så mange ble frelst eller helbredet. Forståelig på én måte, og likevel. Jesu befaling er å lære dem å holde alt det Han har befalt oss. Det står det i Matteus  28 (v. 20). Det tar tid! 

De store øyeblikkene må følges av et forvandlet liv, forteller Bibelen, (Rom. 12, 2; Kol.3, 1-17). Det tar tid! Det krever innsats av oss utover de ekstraordinære øyeblikkene. Vi snakker hverdag, to skritt fram og ett tilbake. Det er møysommelig arbeid. Men det er så verdt det! Paulus var opptatt av "foreldrerollen" i menigheten, (1. Kor. 4, 14-16). Som mor eller far for nye troende, er vi støttende, veiledende og gleder oss over framgangen. Det er stort å få være vitne til en tro i modning. Så la oss ta oss i vare for det der, å skryte av disse ytre tegnene på at ting skjer, og fokusere på dette troslivet som skal vokse og modnes, og til å gjøre vår del for at det skal skje.

av Eli Fuglestad

TFT597

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding