Gi en gave
Gud følger oppskriften
Unsplash/Alexandra Fuller

Gud følger oppskriften

​​​​​​​"Jeg sender bud etter mange fiskere, lyder ordet fra Herren, og de skal fiske dem. Siden sender jeg bud etter mange jegere, som skal jage dem fra hvert fjell og hver haug og fra bergskortene." Jer. 16, 16 

Dette er et dramatisk vers om at Gud kaller jødene tilbake til landet deres (v. 14-15), og mønsteret Han har brukt siden før 2. verdenskrig og fortsatt i dag. Folk og organisasjoner oppsøker jøder og jødiske samfunn rundt om i verden for å minne dem på kallet til å bo i Israel, og støtter og hjelper dem i prosessen til de er på plass. De er liksom fiskerne. Men mange av jødene vil ikke flytte. Men så skjer det ting der de bor som gjør livet vanskelig for dem; krig, katastrofer eller kriser - og så de jages ut.. 

Ett land som fortsatt har mange jøder igjen, er USA. Og nå er faktisk "fiskerne" i gang der. Hvor lang tid de får, vet bare Gud. Én ting er sikkert; Han fullfører sin plan og fører folket sitt tilbake til landet Han ga til Abraham (5. Mos. 30, 1-5)! Vi har en stor og allmektig Gud! Så kan vi få være med å be for dette, og be om velsignelse over arbeidet med å vekke jødene og kalle dem tilbake til landet. Og må Gud gjøre dem villige, så de reiser med glede og samles i Hans land.

av Eli Fuglestad

TFT594

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding