Gi en gave
Kampen for det gode
Kelly Sikema/Unsplash

Kampen for det gode

"La oss ikke bli trette av å gjøre det gode. Når tiden er inne, skal vi høste, bare vi ikke gir opp." Gal. 6, 9 

I hagen min er det noe som er både grønt, frodig og fargerikt, og det vokser helt uten at jeg gjør noe. Høres det bra ut? Problemet er at det er ugress. Eller som noen sier; planter på feil sted. Det er jo ikke nødvendigvis en "uplante", for å si det sånn, de kan være riktig så fine. Men i hagen min vil de ta overhånd og fortrenge andre planter som jeg vil ha. Det gode i hagen vokser kun hvis jeg gjør en innsats. Ugresset vokser når jeg ikke gjør noe som helst. Slik er det også i livet.

Hvis bare det gode vokste av seg selv! Det hadde vært lett. Men det trengs innsats. Bitterhet og anna ondt må lukes vekk (Kol. 3, 8-9; Hebr. 12, 15). Andre ting må tøyles, ellers vil de fortrenge tiden med Gud, Bibel og bønn - og med det, fokuset i livet mitt (Luk. 8, 14). Det er trettende og frustrerende med den gjentagende kampen mot ugresset. Men - den som ikke gir opp, får høste godene (Gal. 5, 22). Så vil jeg minne oss alle på det i dag; la oss ikke bli trette av å gjøre det gode. Vi skal høste, vi skal bare ikke gi opp!

av Eli Fuglestad

 

TFT562

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding