Gi en gave
Øst-Afrika

Øst-Afrika

Bli med "behind the scenes" i prosessen som fører frem til storsatsningen «Arven etter Adam».

Det som på et tidspunkt så ut til å være en skikkelig nøtt, en knipe, det viste seg å være en kjempemulighet. Og i ettertid ser vi Guds finger. Norea måtte våge en del med dette prosjektet, men så opererer vi også i en trosbransje, som Jostein minner oss om. 

Normalt pleier vi i misjonspuls å ta tempen på geografiske områder av verden, og bestemte folkegrupper, men denne gangen går vi løs på et språk, nemlig swahili. Et strategisk språk i misjonssammenheng. Millioner av unådde har swahili som morsmål, og det er politisk nøytralt. Hva kan da være mer strategisk enn en storsatsning på kristent barne-tv på swahili?

Daglig leder i Norea Mediemisjon, Per Birkeli, er med som gjest i denne episoden. Han forteller om da han for alvor ble tent for dette prosjektet. "Da Roger Gihlemoen på sin eminente måte tegnet opp den store visjonen for prosjektet, og de store mulighetene som en slik stor filmserie kan gi oss for å bryte nytt land, for å nå inn i nye, mørke områder, da fikk jeg virkelig troen på prosjektet", sier han, og forteller fra en spennende prosess. Han presiserer også at man trenger folk som ber for et slikt prosjekt som dette, for "når vi går inn i områder der onde åndsmakter har vært enerådende i hundrevis av år, så blir det kamp", sier han. 

I denne episoden får du et unikt innblikk i hvordan en misjonsprosjekt ser dagens lys. Programledere er som vanlig Jostein Sæth, administrasjonsleder i Norea, og Roald Arnesen, informasjonskonsulent. 

Flere episoder i serien

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 8220.02.90158

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding