Gi en gave
Den store gjenkomsten
Kelly Sikema/Unsplash

Den store gjenkomsten

"Og de skal se Menneskesønnen komme i skyene med stor makt og herlighet." (Mark. 13, 26)

Tenk, at det er dette vi venter på! Jesus er Menneskesønnen, menneske og Gud på en gang. Og i dag blir Han både spotta og tråkka på når navnet Hans brukes som et banneord, når kristne latterliggjøres og forfølges. Men en dag skal Han komme igjen. Og da kommer Han ikke som en uskyldig og søt baby, liten og ufarlig, slik som Han kom i jula. Da kommer Han i all sin makt og velde!

Også Daniel profeterte om det. "Se, med skyene kom en som var lik en menneskesønn (..). Han fikk herredømme, ære og rike; folk og stammer med ulike språk, alle folk skal tjene ham." (Dan. 7, 13-14). Ja, mange skal se det og skjelve. Men for oss som tror blir det en gledens dag. I Salme 34, 6 står det: "Se opp til ham og strål av glede, så skal dere aldri rødme av skam." Det er vår elskede som kommer. Og tenk, Han er kongenes konge og herrenes herre, sier Bibelen (Åp. 19, 16), og vi er Hans brud! Ja, la oss huske på det midt i hverdagen vår, uansett hvordan den er. En dag skal Menneskesønnen komme med stor makt og herlighet, og Han skal hente sine. Det er et godt håp!

av Eli Fuglestad

TFT473

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding