Gi en gave
Våken når Jesus kommer
Sixteen Miles Out/Unsplash

Våken når Jesus kommer

"Lykkelige er de tjenere som herren finner våkne når han kommer!" (Luk 12,37)

Jesus hadde flere lignelser om det å være våken og klar når Han kommer tilbake. Det må bety at det var viktig for Ham, at det var noe som lå Ham på hjertet. Gjenkomsten Hans virker til å være en like viktig del av frelsesplanen som det at Han døde for oss på korset. Ingen av oss vet hvilken dag Jesus henter oss, enten det blir den dagen vi dør eller når Han kommer igjen. For Ham var det viktig at vi er våkne og venter på Ham. Hva innebærer det? Å sitte stille og vente?

De neste versene forteller om gode og dårlige tjenere. Vi kan alle ha nytte av en ransakelse av eget liv. Hva er jeg kalt til der jeg er i livet nå, og gjenspeiler dagene dette? Løsningen er uansett mer av Jesus! Han er ikke bare Herren vår. Han er også brudgommen som kommer for å hente bruden sin. Den som elsker brudgommen, gleder seg selvfølgelig til bryllupet og forbereder seg til det! Det blir en stor dag! Så la oss i dag tjene Herren med fred og frimodighet, og på den måten være våkne og vente på Ham, så vi er klar når Han en gang kommer!

av Eli Fuglestad

TFT472

 

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding