Gi en gave
En port inn til håpet
Unsplash/Alexandra Fuller

En port inn til håpet

"Når hun kommer derfra, vil jeg gi henne vingårdene tilbake, og Akor-dalen skal bli en håpets port." Hos. 2, 15

Dette er et veldig spesielt vers for meg. Verset før handler om å bli ført ut i ørkenen av Gud der Han taler vennlig til oss. Og akkurat slik føltes det for meg i livet mitt. Jeg mista helsa, jeg var i ei tid der jeg mangla så mye. Det var øde som en ørken. Men jeg opplevde også det andre; Han talte vennlig til meg! Han viste meg og overbeviste meg om at jeg er sett, elsket og verdifull.

 

På den tiden leste jeg bare ett vers til dagen, derfor tok det tid før jeg oppdaga det neste verset, altså det som er dagens vers. Akor-dalen betyr det som skadet eller brakte ulykke. Og for meg ble verset et løfte om at jeg en dag skulle få helsa igjen, og at det som hadde gitt så mye sorg for meg, skulle bli til håp for andre. Det som skjedde, var at jeg fikk helsa tilbake! Og jeg har fått oppleve at historien min kan være til oppmuntring for andre. Og hvem var det Gud koblet meg med for å bringe håpet enda videre ut? Jo, Håpets Kvinner i Norea! Det er virkelig en håpets port! Så hvis du kjenner i dag at du er der, at der er noe som er så skadet eller som har brakt så mye ulykke for deg; ta til deg ordene med løftet om at Han vil gi deg de vingårdene tilbake, Han vil gi deg noe fruktbart igjen. Og så skal det bli til håp for deg og for folk rundt deg!

av Eli Fuglestad

TFT456

 

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding