Gi en gave
Når tåka forsvinner
Sixteen Miles Out/Unsplash

Når tåka forsvinner

"Jeg stryker bort dine lovbrudd som en tåke og dine synder som en sky. Vend om til meg, for jeg løser deg ut!" (Jes 44,22)

Jeg vokste opp på en gård som ligger høyt og fritt med god utsikt. Ofte kunne vi se tåka ligge over bygda i dalen der elva går, så folk der nede hadde grått vær mens vi nøt sol og blå himmel oppe hos oss. Gud bor i det høye og hellige (Jes. 57, 15), Han er lys og bor i lys, forteller Bibelen (1. Tim. 6, 16). Derfra ser Han ned på tåka av synd som ligger over oss og gjør livet grått og trist og hindrer oss i å se klart. Men tåka kan forsvinne!

Det skal ikke rare draget til i lufta før tåka plutselig er fordufta, og himmelen er blå og klar. Det er nesten magisk å se! Når vi vender om til Herren, bekjenner synd og ber om tilgivelse, så er Helligånden virksom (Joh. 16, 8). Og Han er både som vind (Apg. 2, 2) og pust (Joh. 20, 22). Og dermed fordufter det gale vi har gjort, og Guds lys skinner klart og tydelig i oss og for oss! La oss gjøre det i dag, vende om til Herren og bli tilgitt!

av Eli Fuglestad

TFT419

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 8220.02.90158

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding