Gi en gave
Gleden i Herren
Unsplash/Alexandra Fuller

Gleden i Herren

"Vær ikke bedrøvet! For gleden i Herren er deres styrke." (Neh 8,10b)

La oss dvele litt ved de ordene. Hva sier de egentlig? Skal vi alltid være glade? Klistre på oss et smil og late som alt er greit? Rent fysiologisk har det å velge og smile noe for seg, har en lege forklart, muskelbevegelsene setter i gang noe i kropp og sinn. Men verset sier ikke det. Vi har én grunn til at vi ikke trenger å være bare bedrøvet eller nedtrykt. Det er gleden "i Herren".

I fellesskap med Ham og på grunn av Ham er der en glede som er uavhengig av alt annet. Denne gleden kan boble over eller være rolig og stille. Felles er at den gir styrke! Styrke til å holde ut, styrke til å gjøre det lille ekstra, til å tåle, tro og elske. Det skjer når vi løfter blikket vekk fra problemene våre, trivialitetene, situasjonen vi er i, og fokuserer på Jesus. Se på tidligere bønnesvar, Bibelvers som forteller oss om Hans kjærlighet, makt og nærvær og vitnesbyrd om at Han lever og virker i dag! Det er noe som gleder og styrker! La oss søke fellesskapet med Herren i dag, og kjenne hvordan gleden kan styrke oss!

av Eli Fuglestad

TFT398

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 8220.02.90158

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding