Gi en gave
Kraft til å nå målet
Sixteen Miles Out/Unsplash

Kraft til å nå målet

"For å nå dette målet arbeider og kjemper jeg i hans kraft, den som virker i meg med styrke." (Kol 1,29)

Målet som Paulus snakker om, er å fullføre tjenesten med Guds ord, nemlig å dele budskapet om Kristus og rettlede og undervise alle mennesker, for å føre hvert menneske fram til modenhet i Kristus, sier han selv (v. 26-28). Det er et stort mål! Og selv om Paulus ikke lever lenger, så arbeider han på en måte fortsatt, gjennom tekstene sine som vi leser. En viktig grunn til det er at han gjorde det i kraft av Jesus. Uten Ham kan vi ikke gjøre noe av evig betydning, står det i Johannes 15 (v. 5), men sammen med Ham, kan vi! Og det gjorde Paulus!

 

Det kan være en kamp, men vi skal få kraft fra Jesus og relasjonen med Ham. Den virker med styrke. Uansett hvilken tjeneste vi har og hva som er målet for den, så vil Han hjelpe oss å fullføre. Som Paulus sier i Filipperne 1: "jeg er viss på at han som begynte en god gjerning i dere, vil fullføre den - helt til Jesu Kristi dag." (v. 6). Det vil være verdt det! Så ta med deg påminnelsen i dag, om å arbeide og kjempe i Jesu kraft og ikke i din egen!

av Eli Fuglestad

TFT368

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding