Gi en gave
Tegn på sult?
Foto: Priscilla du Preez/Unsplash

Tegn på sult?

"Fred etterlater jeg dere. Min fred gir jeg dere, ikke den fred som verden gir. La ikke hjertet bli grepet av angst og motløshet." (Joh 14,27)

Å, så ofte jeg trenger den påminnelsen! Er det jeg som glemmer lett? Har jeg ikke nok tro når jeg blir ramma av bekymringer? Eller er det jeg som ikke bruker den troen jeg har når uroen likevel lager opprør i hjertet? Vi tenker jo ikke om at om vi blir mette på mat én dag, så trenger vi ikke å spise på noen uker. Kroppen vår er ikke laga for å klare seg lenge på ett påfyll, og jeg tror det er slik med troen også. Den trenger jevnlig og ofte påfyll og påminnelser. Ting skjer, livet skjer, og bekymring og uro er der igjen.

Utfordringen er kanskje å lære seg at nettopp bekymringer og uro er tegn på sult! Slik som magen rumler når den vil ha påfyll, slik "rumler" troen når den møter utfordringer og påkjenninger som den ikke har nok kraft til å takle. Da gjelder det å fylle på, for eksempel med dagens vers! Trenger troen din et påfyll i dag? Ta med deg ordet om at Jesus gir fred!

av Eli Fuglestad

TFT345

 

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding